Om klubben   |   Om Seven   |   Kontakt   |   Länkar   |   Köp & Sälj      
Skaffa en Seven
Väldigt många ringer eller skriver till oss och undrar hur man får tag i en Seven. Tyvärr (eller egentligen tack och lov!) finns det bara ca 160 kända Seven i Sverige och väldigt få av dessa byter ägare. Dock händer det ibland och oftast vet vi i klubben vilka som är till salu.

Beträffande priser på bilarna kan man inte ge något generellt svar. Vår uppfattning är att 75 000 - 100 000 för ett renoveringsobjekt och mer än 200 000 för ett superex är vad det handlar om idag.

Många funderar över att importera en Seven och det är väldigt svårt att på en sån här sida förklara alla detaljer kring priser, tull, accis, importbestämmelser, dispenser mm. Det största problemet är dock förmodligen att hitta en prisvärd bil utomlands.

Köpa eller bygga nytt
Gunnar Berglind i Anderstorp 0371-165 46, har tidigare importerat nya Seven och han vet allt om hur import går till.

Om du funderar över reservdelar och reparationer kan vi nämna att det mesta är Forddelar, som oftast är lätta att få tag i. Gäller det rena Sevendelar så kan Gunnar fixa det mesta. Han har nämligen tidigare haft agenturen i Sverige för Caterham Car Sales som 1973 köpte Seven-rättigheterna av Lotus och allt sedan dess tillverkat Seven. Förutom reservdelsbiten utför han både stora och små arbeten på Seven. Numera innehas argenturen av Caterham Nordic AB i Löddeköping.
  Medlemslogin
Användarid: 
Lösenord: 
 
  Tips! Logga in och registera dig på våra e-postlistor
Int 7 Netw